GLAS SVOBODNE JELOVICE 2019

Glas svobodne Jelovice

Rod svobodnega Kamnitnika vas vabi že na 48. zimsko orientacijsko tekmovanje Glas svobodne Jelovice. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 5. januarja 2019, po okolici Sore.

Na Glasu svobodne Jelovice tekmovalci tekmujejo v šestih kategorijah, med katerimi so GG-ji in PP-ji razdeljeni po spolu, poleg njih pa sta še kategoriji grče in 40+. Ekipe sestavlja 5 članov, dovoljeno je odstopanje za enega v obe smeri.

Panoge, ki se bodo letosodvijale na tekmovanju:

  • orientacijski pohod;
  • topografski testi;
  • hitrostna etapa;
  • prva pomoč;
  • iskanje ranjenca (za PP-je in grče).

Dodatne panoge:

  • semafor;
  • vrisovanje.

Poleg naštetih lahko pričakujete se kakšno dodatno preizkušnjo.

Tema tekmovanja: DISNEY (večinformacij je v priloženi datoteki).

Začetek tekmovanja bo vsoboto, 5. januarja 2019, ob 8.00 pred osnovno šolo Sora.

Štartnina znaša 50€ in vsebuje našitek, topli obrok, nagrade, karte in stroške organizacije. Rok cenejših prijav je do vključno petka, 28. 12. 2018. Po tem datumu štartnina znaša 60€. Prijave se dokončno zaprejo v sredo pred tekmovanjem, torej 2. 1. 2019. Račun za plačano štartnino dobite ob registraciji ekipe na dan tekmovanja (če je bila nakazana do predvidenega datuma prijav).

Prijavljanje poteka preko elektronske prijavnice, ki jo najdete na spletni strani Rodu svobodnega Kamnitnika in na rodovi Facebook strani.

Štartnino nakažete na:

                Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

                Studenec 15

                4220 Škofja Loka

                TRR: SI56 6100 0002 0485 680

                Pod namen napišite GSJ 2019 in ime ekipe.

Na tekmovanju bomo uporabljali sistem elektronskega perforiranja, zato prosimo vse ekipe, ki imajo čipe, naj jih vzamejo s seboj in le-to navedejo na prijavi. Za vse ostale znaša kavcija za čip 25€. Kavcijo vplačate na dan tekmovanja in vam je vrnjena, ko vrnete čip. V primeru, da čip izgubite, kavcijo zadržimo.

Za ekipe iz oddaljenih krajev, ki bodo prispele na kraj tekmovanja že dan prej, bomo priskrbeli prenočišče v šoli (potrebujete armafleks, spalko, copate), prosimo pa, da vsi, ki nameravate prespati, to sporočite najkasneje do 30.12.2018, saj potrebujemo točno število udeležencev, ki bodo prespali.

Pri toplem obroku plastičnaposoda NE bo na voljo, zato prinesite menažke.

Dodatne informacije lahko dobite na naši spletni strani rsk.taborniki.si ali pri vodji tekmovanja:

Andraž Šetina

GSM: 031 269 453

e-mail: andraz.setina01@gmail.com