Razpis Glas svobodne Jelovice 2020

Glas svobodne Jelovice

Rod svobodnega Kamnitnika vas vabi že na 49. zimsko orientacijsko tekmovanje Glas svobodne Jelovice. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 11. januarja 2020, na OŠ Ivana Groharja v Škofji Loki (Podlubnik 1, 4220 Škofja Loka).

Na Glasu svobodne Jelovice tekmovalci tekmujejo v petih kategorijah, in sicer v GG mlajši, GG starejši, PP, RR/Grče ter 40+. Ekipo sestavlja 5 članov, dovoljeno je odstopanje za enega v obe smeri.

Letos je prišlo do nekaterih sprememb v propozicijah (glej tudi priložen dokument), zato prosimo, da si le-te pred tekmovanjem pozorno preberete. Najdete jih na naši spletni strani (Pravila Taborniškega tekmovanja Glasa Svobodne Jelovice).

Panoge, ki se bodo letos odvijale na tekmovanju:

  • orientacijski pohod
  • topografski testi
  • hitrostna etapa
  • prva pomoč
  • iskanje ranjenca (PP, RG, 40+)

Dodatne panoge:

  • skica terena (GGs, PP, RG, 40+)

Začetek tekmovanja bo v soboto, 11. januarja 2020, ob 8.00. Zaključek bo predvidoma ob 17.00.

Prijavljanje poteka preko elektronske prijavnice. Zadnji dan prijav je sreda pred tekmovanjem, torej 8. 1. 2020. Prijava je potrjena s plačilom štartnine, ki znaša 55€ (plačilo do vključno 3. 1. 2020) oziroma 65€ (plačilo od 4. 1. 2020 dalje.) V ceno štartnine je vključeno: našitek, topli obrok, nagrade, karte in stroške organizacije.

Štartnino nakažete na:
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Studenec 15
4220 Škofja Loka
TRR: SI56 6100 0002 0485 680
Pod namen napišite GSJ 2020 in ime ekipe.

Račun za plačano štartnino dobite ob registraciji ekipe na dan tekmovanja (če je bila štartnina nakazana do predvidenega datuma prijav).

Na tekmovanju bomo uporabljali sistem elektronskega perforiranja, zato prosimo vse ekipe, ki imajo čipe, naj jih vzamejo s seboj in le-to navedejo na prijavi. Za vse ostale znaša kavcija za čip 25€. Kavcijo vplačate na dan tekmovanja in vam je vrnjena, ko vrnete čip. V primeru, da čip izgubite, kavcijo zadržimo.

Za ekipe iz oddaljenih krajev, ki bodo prispele na kraj tekmovanja že dan prej, bomo priskrbeli prenočišče v šoli (potrebujete armafleks, spalko, copate). Vsi, ki nameravate prespati, morate to označiti ob prijavi na takmovanje. Pri toplem obroku plastična posoda NE bo na voljo, zato prinesite menažke.

Dodatne informacije lahko dobite na naši spletni strani rsk.taborniki.si ali pri vodji tekmovanja:

Andraž Šetina
GSM: 031 269 453

 

Prijava na tekmovanje

Pravila Taborniškega tekmovanja Glasa Svobodne Jelovice