Voščilnice za stanovalce doma starejših občanov Škofja Loka

Zdravo :D,
naš rod se je odločil, da stanovalcem doma Starejših občanov Škofja Loka letos malo polepša prazninke. Za njih bomo doma izdelovali voščilnice.  Ker želimo v teh težkih časih prav vsem stanovalcem narisati nasmeh na obraz, vas vabimo da se nam pridružite pri ustvarjanju, da skupaj zberemo 220 voščilnic. Vabljeni ste, da voščilnice izdelate prav vsi, od najmlajših pa do najstarejših, taborniki in netaborniki, škofjeločani in neškofjeločani. 🙂

Voščilince, ki jih izdelate naj bodo prazne, saj bomo “univerzalno” posvetilo dodali naknadno. Izdelane jih lahko do 12. decembra pošljete na naslov Studenec 15, 4220 Škofja Loka (Taborniški dom RSK) ali pa jih med sprehodom oddate v naš nabiralnik na tem naslovu. Pri tem vas prosimo, da upoštevate vse veljavne odloke in priporočila, ki v tistem trenutku veljajo. Lahko naredite le eno voščilnico, lahko jih naredite več. In ni važno, če niso perfektne, važno je, da so narejene iz srca.

Da pa bo “univerzalno” voščilo res lepo, odpiramo tudi natečaj za naj taborniško voščilo. Če imate idejo kaj bi to lahko bilo, izpolnite spodnji obrazec ali pa jo napišite vodniku in morda bo voščilnice krasilo prav vaše voščilo. 
https://forms.gle/fUEC3wzwUruHtP6s8
Če imate kakšno vprašanje, lahko vprašate vodnika, za vse ki ga nimate pa smo vam na voljo na taborniki.rsk@gmail.com ali na 040207036 (Katja). 
Vsem se že vnaprej zahvaljujemo za sodelovanje in verjamemo, da bomo skupaj mnogim starostnikom polepšali te praznike. 🙂