Glas Svobodne Jelovice 2022

Gals Svobodne Jelovice 2022

GSJ 2022 – Razpis

Rod svobodnega Kamnitnika vas vabi na zimsko orientacijsko tekmovanje Glas svobodne Jelovice (GSJ). Tekmovanje bo potekalo v soboto, 8. januarja 2022, v Škofji Loki z začetkom ob 8:00.

Na GSJ tekmovalci tekmujejo v petih kategorijah, in sicer v GG mlajši (11-13 let), GG starejši (14-15 let), PP (16-21 let), RR/Grče (22+ let) ter 40+. Ekipo sestavlja 5 članov, dovoljeno je odstopanje za enega v obe smeri.

Panoge, ki se bodo letos odvijale na tekmovanju, so:

  • orientacijski pohod;
  • topografski testi;
  • hitrostna etapa;
  • prva pomoč;
  • iskanje ranjenca.

Tekmovanje bo potekalo v skladu z veljavnimi odloki RS in priporočili NIJZ. Za vse, starejše od 12 let, je obvezen PCT pogoj, ki se bo preverjal ob prijavi ekipe na samem tekmovanju. Udeleženec, ki ne bo izpolnjeval vsaj enega pogoja PCT, ne bo mogel sodelovati na tekmovanju.

Štartnina znaša 50€. Rok cenejših prijav je do vključno ponedeljka, 3. 1. 2022. Po tem datumu štartnina znaša 60€. Prijave se zaprejo v sredo, 5.1.2022. Račun za plačano štartnino dobite ob registraciji ekipe na dan tekmovanja (če je bila nakazana do predvidenega datuma prijav).

Prijavite se lahko preko elektronske prijavnice, ki jo najdete na spletni strani Roda svobodnega Kamnitnika.

Štartnino nakažite na:
                Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
                Studenec 15
                4220 Škofja Loka
                TRR: SI56 6100 0002 0485 680
                Namen: GSJ2022 IME EKIPE
                Sklic: SI00 500

Na tekmovanju bomo uporabljali sistem elektronskega perforiranja, zato prosimo vse ekipe, ki imate svoj  čip, da le-to navedete v prijavnici in ga prinesete s seboj.

Vsi ostali morate na dan tekmovanja vplačati kavcijo za čip, ki znaša 25€. Kavcija je povrnjena ekipi ob vračilu čipa. V primeru, da čip izgubite, kavcijo zadržimo.

Za ekipe iz oddaljenih krajev, ki bodo prispele na kraj tekmovanja že dan prej, bomo priskrbeli prenočišče v našem taborniškem domu (potrebujete armafleks, spalko in copate). Prosimo, da vsi, ki nameravate prespati, to sporočite najkasneje do 31.12.2021, saj potrebujemo točno število udeležencev, ki bodo prespali.

Pri toplem obroku plastična posoda NE bo na voljo, zato prinesite menažke.

Dodatne informacije lahko dobite na naši spletni strani rsk.taborniki.si, lahko pa se na nas obrnete neposredno na taborniki.rsk@gmail.com.

Razpis si lahko prenesete: