Zunanjost in notranjost taborniškega doma

Zunanjost

Okoli taborniškega doma je na voljo nekaj manjše zelene površine. Ob ograji je prostor namenjen za kolesa, ob steni doma pa prostor za sušice. Več zelene površine je na voljo čez cesto na občinskem travniku. Na dvorišču doma sta na voljo dve parkirni mesti.

Zunanjost taborniškega doma

Klet

Klet ima, prav tako kot pritličje, samostojen vhod. V njej se nahaja PP soba, ki je opremljena s kavčem, klubsko mizico in nekaj omarami. Primerna je za sestanke in srečanja članov PP klubov in sprejme približno 20 ljudi. V kletnem predprostoru je urejena čajna kuhinja. Poleg nje se nahaja skladišče, v katerem se hrani orodje in ostala oprema. Tu najdemo še samostojno stranišče in kopalnico s kabino za prhanje.

PP soba
Kopalnica

Pritličje

V pritličju se nahaja MURN soba, sicer namenjena najmlajšim, vendar zaradi velike mize primerna za sestanke in srečanja približno 15-ih odraslih oseb.
GG in MČ soba sta urejeni za srečanja naših osnovnošolcev. Obe sobi sta opremljeni z mizo, omaro s pripomočki za sestanke in oglasnimi deskami. Primerni sta za srečanja približno 10-ih oseb.
Pisarna s pisalno mizo je namenjena urejanju pisarniških poslov in arhivu. V pritličju se nahaja tudi žensko in moško stranišče.

Murn soba
GG soba
WC

Podstreha

Na podstrehi, kamor pridemo skozi pisarno, pa se nahaja največja soba v taborniškem domu – GRČA soba. Večnamenska soba je primerna predvsem za druženje in akcije posameznih družin. Prostor je velik in odprt, tako lahko v njem prenoči tudi do 30 oseb. Za nočitve so na podestu na voljo podmetači.  V sobi se nahajajo zvočniki, ki poleg predvajanja glasbe omogočajo tudi predvajanje večkanalnega filmskega zvočnega zapisa. To je tudi edina soba, ki ima dostop do balkona.

Grča soba
Grča soba