GG Taborjenje – Prijavnica

Pozdravljeni taborniki!

Tudi letos RSK taborniki organiziramo poletno GG taborjenje, ki bo potekalo med 29.7. in 7.8.2022 na tabornem prostoru Ribjek pri Osilnici ob reki Kolpi, za otroke med 5. in 9. razredom osnovne šole. Pogoj za prijavo otroka na tabor je izpolnjena PRIJAVNICA in poravnana tabornina. Tabornino lahko poravnate v enem ali dveh obrokih (datumi rokov plačil so navedeni v e-pošti, ki ste jo prejeli glede tabora in na spodnji grafiki).

Taborjenje je v načrtovanju in računamo na to, da letos ne bo prihajalo do spreminjanja razmer glede COVID-19. Če bo do kakršnih koli sprememb vselej prišlo, boste o tem pravočasno obveščeni.

Vemo, da je trenutna situacija v svetu in pri nas finančno prizadela tudi marsikatero izmed taborniških družin, otrokom pa bi vseeno radi ponudili nepozabno poletno izkušnjo. Zato imamo tudi letos na voljo sklad za tiste, ki bi jim prijava otroka na tabor predstavljala velik finančni zalogaj. Če ste se v stiski znašli tudi vi, lahko pišete starešini tabora (Barbara Fojkar, ggdruzina.rsk@gmail.com), da se dogovorimo, kako vam lahko pomagamo. V kolikor pride do dogovora glede pomoči, te informacije ostanejo zgolj med starešino tabora, finančnikom in zaprositeljem.

Vse potrebne informacije so zapisane v grafiki.
Približno en mesec pred taborjenjem boste vsi starši prijavljenih otrok na email prejeli še zadnje napotke pred odhodom na taborjenje. V kolikor imate dodatna vprašanja, kontaktirajte starešino tabora (Barbara Fojkar: 030 391 279 ali ggdruzina.rsk@gmail.com).

Powered By EmbedPress